28 de gener 2010

LA CARTA D'EN MONTILLA

Com que en Montilla no vol que li posin un cementiri de residus nuclears a Ascó, es veu que li enviarà una carta al ministre espanyol d’indústria que té nom de majordom, en Sebastián. I aquest ja ha dit que té una gran curiositat per llegir-la. I com que no és qüestió ara de jugar al gat i a la rata amb la carteta dels nassos, que si la tinc però no te la deixo llegir, que si no la tinc ni la publiques, que si ases que si bèsties, nosaltres, que l’hem aconseguit gràcies als nostres contactes, la publiquem en exclusiva mundial. La carta, doncs, diu així:

Apreciado senyor Miguel Sebastián,

He hablado con unos cuantos catalanes y nos ha parecido que eso de Ascó no nos hace mucha gracia. No va a funcionar. Porque, ¿y la solidahilaridad, senyor ministro? ¿Que no ve usted que, una vez más, nos van a tener endibias a los catalanes? ¿Que no sabe usted que a nosotros siempre nos miran con lupa? Eso de tener un almacén tan gordo para nosotros solos, en Espanya no va a sentar bien. Fíjese, senyor ministro: al igual que todos los espanyoles gustan de repartirse los euros de los trabajadores catalanes, también gustarán de compartir los excrementos nucleares, que es una cosa que da mucho lustre. Por eso, hemos pensado que, más que un almacen gordo, estaría bien una pequeña urna en cada hogar espanyol. Una urna de paredes de cemento de metro y medio, por supuesto, que daría alegría al mueble del recibidor. E incluso vamos a ser más generosos que de habitual, y ya le digo ahora que los catalanes renunciamos a nuestras urnas correspondientes, no vaya a ser que l’asfaltaran o l’asfaltasen para Ceuta o Melilla.

Atentamente,

Josep Montilla, President de la Generalitat de Cataluña

3 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Hosti! el Montilla valent per un dia. Em costa de creure

I si volen, les nostres urnes els hi emboliquem, que així els farà més il·lusió!

*Sànset*

Baldric ha dit...

Grandios!, com podem comprovar un cop més, de rasones no n'hi falten al nostro presidentu. Ves que la carta no l'hagi escrita ell mateix en ple atac de lucidesa cerebral.
Aquest home és un portentu de la creació, un fenomenu irrepetible, vaja!

Anònim ha dit...

Tal carta el ministro la farà servir com a molt per a eixugar-se el cul. Com que ja s'ha polit tot l'Estatut, li deu fer falta. Com pot ser que els catalans no tinguem ni veu ni vot sobre la implantació d'un cementir nuclear al nostre territori?! Un motiu més per a desitjar l'Estat propi.