01 de gener 2010

DESITJOS PER AL 2010

Que el Tribunal Constitucional declari que l’Estatut és anticonstitucional, o constitucional, i a Espanya s’emprenyin i facin un referèndum i expulsin Catalunya d’Espanya.

Que en Zapatero sigui abduït pels marcians i que quan ens el tornin tot verdós doni un cop de puny a la taula i declari que Catalunya és una nació.

Que la Beyoncé guanyi un Grammy amb una cançó titulada “The Segadors Come Back Again Together, Oh Yeah!” i els de la COPE s’emocionin i facin campanya perquè es reconegui el dret de Catalunya a decidir.

Que el director de cinema James Cameron estreni The Segadors Come Back Again Together, Oh Yeah!, una pel·lícula de 210 minuts amb un pressupost de 1.000 milions d’euros i que signifiqui un abans i un després en la història del cinema, i que narri, en 3D, com n’arriben a ser de cars els peatges a Catalunya, amb una cançó de Beyoncé com a tema principal de la banda sonora. I que l’opinió pública mundial, escruixida per la cruesa del film, promogui la supressió dels peatges i, àdhuc, la independència de Catalunya.

Que l’Aznar torni a ser president del govern d’Espanya, el metge li prohibeixi el Ribera del Duero i, en un estat de penosa i lamentable sobrietat, declari la independència de Catalunya.