11 de setembre 2009

AGENDA DE LA DIADA

Perquè no us atabaleu davant la ingent oferta lúdica i cultural que hi ha arreu del país per celebrar l’onze de setembre, us proposem una acurada selecció d’alguns dels actes que ens semblen més significatius. Bona diada!

10 h - Palafolls (Piscines municipals): Recital de poesia patriòtica catalana a càrrec de les foques del Marineland.

11 h - Barberà del Vallès (Plaça d’Espanya): Ofrena floral i ballada de sardanes al monument de Floquet de Neu. El grup municipal del PP ja ha dit que no hi assistirà.

12 h - Barcelona (Rambles): Convocatòria per a intentar aconseguir el rècord Guiness de gent cantant “Els Segadors” mentre ballen a l’estil Michael Jackson.

13 h - Barcelona (Fossar de les Moreres): Concert d’Isabel Pantoja. Repertori: “Ai, ai, ai, el virolai!”, “M’han robat es meu carro (Mercedes)”, “Marineret de lluços”, “Jo sóc aqueixa que trabaix a la Caixa”, “La mar bella” i altres èxits d’aquesta flamenca.

16 h - Vic (Plaça de la Càmera del Temps de TV3): XVIII Concurs de llançament de botifarra. Modalitat A: amb seques. Modalitat B: sense seques.

17 h - Malgrat de Mar (Plaça de Missa): Torneig social de petanca (s’ha de tenir boles per participar-hi). Presentarà l’acte el molt honorable president de la Generalitat Jordi Pujol i Soley.

18 h - Girona (Passeig de la Devesa): Manifestació pacífica sota el lema “Volem ser una miqueta independents (si pot ser i no molesta a ningú)”. L’encapçalarà un que es diu Pere i és autònom. Esperem que a la Mari Pau Huguet li sembli bé.

Tot el dia - Arenys de Munt (riera): Ball de bastons.