21 de setembre 2009

LA CATALUNYA PLURILINGÜE

És de lloar la tasca dels diferents governs democràtics de Catalunya en relació a la integració lingüística dels immigrants. Ho reconeix fins i tot l’aspirant a presidenta Alicia Sánchez-Camatx, que aquest matí deia a RAC1: “No he trobat [a Catalunya] ningú que no entengui el català”. De fet, a nosaltres ens passa una cosa semblant amb el japonès: no hem trobat, a Catalunya, ningú que no ens entengui quan parlem aquesta llengua. Ves que no sigui perquè no la parlem mai!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Això que dieu és fer demagògia pancatalanista barata. Aquí al nostre poble fins i tot la regidora del PP, quan, de tant en tant, intervé sota pressió als plens municipals fa un notable esforç, mai prou valorat per molts, i utilitza el català tot i que, com tothom sap, on es troba en la seva salsa és parlant el castellà vulgar també conegut com a "xarnego del sur" i és que les coses de l'idioma són qüestions complexes com ja cantava La Trinca fa uns anys.
Estamos apañaos!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

La Trinca són aquells que després que el negoci a la televisió d'España se'ls hagi anat a prendre pel sac han tornat al País per esprémer la mamella de la CCRT?

Anònim ha dit...

Esasto! són catalans dels que de les pedres en fan pans.