04 d’octubre 2009

LA NOVA SENYERA



És clar, que no hi ha manera d’anar endavant, amb això dels Països Catalans! Amb tantes banderes diferents, que si la catalana, que si la valenciana, que si la independentista... ens fem un bon embolic. Segurament els Montilla, Camps, Antich i companyia s’entendrien més sota una mateixa bandera. Que no hauria de ser cap de les actuals, és clar! És per això que ens hem posat en contacte amb gent que en sap, tres dissenyadors d’upa, que ens proposen tres opcions d’allò més engrescadores. Nosaltres estem tan impressionats que no sabem quina quedar-nos...


2 comentaris:

Anònim ha dit...

No cal amoinarrrr-se. Si Catalunya, ara Milletlunya, és propietat de 400 famílies, que siguin aquestes "bones famílies els que tinguin el problema. I quan ho tinguin resolt que ens passin la factura. Com sempre. No som paganus, naltros?

Anònim ha dit...

Rebutjo totalment qualsevol canvi de senyera que no incorpori el símbol més nostrat i al que no hem de renunciar de cap de les maneres "El caganer". Tots els ciutadans sense excepció, de dretes, d'esquerres o de res d'això ens hi podríem veure identificats. Suggereixo, Mosca, que parlis amb els dissenyadors per mirar d'esmenar el descuit i que aportin noves solucions heràldiques amb aquesta inclusió.