30 d’octubre 2009

TOTA LA VERITAT SOBRE EL CAS PRETÒRIA (I)

 Pobra gent! Segons llegíem ahir a El Periódico, els detinguts pel cas Pretòria es van haver de conformar amb un entrepà de pernil i aigua per sopar. No hi ha dret. S’han perdut les maneres. Què és això de tractar uns membres de l’alta burgesia catalana, gent que han fet tant per a l’enriquiment del país, gent d’upa, vaja, com si fossin vulgars xorissos immigrants i droggoaddictes! Un entrepà de pernil! Que segur que no era ibèric! I aigua! Que segur que no era Solán de Cabras! No hi ha dret.

No ens estranya que davant d’aquests abusos la societat civil reaccioni. Es veu que l’associació de veïns del Turó Parc estan recollint firmes per demanar que els imputats, en comptes d’estar detinguts als calabossos, s’estiguin entretinguts en una habitació del Ritz. Mentrestant, la Fundació Thyssen-Bornemisza ha organitzat una exposició dels quadres de la senyora de Macià Alavedra, que es diu Malfeito (la senyora, no els quadres), amb la intenció de recaptar fons perquè aquests pròxims dies els detinguts puguin sopar llagosta o una mica de caviar del Volga, regat amb un bon Moët Chandon. Això sí: ja cal que s’afanyin a vendre de pressa els quadres, que són d’una mena estranya que es veu que perden molt, que no sabem si és que són biodegradables o què, però quan en Macià governava valien milers d’euros i ara no se’n paguen quatre xavos.

1 comentari:

Carlos ha dit...

Genial. Brillant tot el blog. Creatiu, original i àcid. S'agraeix conèixer, ni que sigui de tant en tant, gent amb coses a dir per la globosfera.

Seguiré atentament les teves actualitzacions a partir d'ara.

Tanmateix, et recomano, ja que potser pots ser "futbolero", un blog al respecte. Que hi colabori allà és pura coincidència (:P):

www.diadepartido.blogspot.com

Salut!